Bezig met laden…

KLAAR OM TE ROCKEN?

Klik op de onderstaande knop om onze site te verkennen en meer te weten te komen over ons geweldige bedrijf
Begin met verkennen

How to Get a Personal Trainer

Vrouw Die Oefening Doet

Personal trainers

Een speciale regel is belangrijk om een doktersadvies te volgen. Personal trainers huren personen in die verschillende trainingsdiploma's hebben. Dit is vergelijkbaar met het hebben van een persoonlijke trainer in uw sportschool (tenzij u meer geld hebt dan de sportschool zich kan veroorloven). Elk van de verschillende work outs heeft een specifiek doel: Pennsylvania,aining gewicht, Ohio, calorieën verbranden, circuits doen, behendigheid verhogen, knieën en enkels, coördinatie

De eerste stap voor het verkrijgen van goede resultaten van een workout plan is het volgen van de regels. Lees de instructies en doe de workouts precies zoals de personal trainer ze beschrijft. Dit is net zoiets als iemand een Untied Card in de pokererver geven. In principe rijden ze gewoon op uw score zonder gedoe. Hier is nog een laatste tip: Vertel uw personal trainer hoeveel weken van tevoren u de onderscheiding wilt ontvangen, zodat hij kan bevestigen dat het schema u aanstaat. Verleiden is niets anders dan je trainer verleiden om je in te schrijven voor de marathon.

Lees niet veel boeken voordat u begint. Doorloop slechts één trainingsprogramma. Trainen is al saai en tijdrovend genoeg. ushi een sneller resultaat, laat iemand anders het in je trainingsprogramma zetten. Doe het 3 keer per week als cardio en kracht. Rust genoeg tussen de trainingen om de volgende week weer verder te kunnen. Volg deze regels, je zult in geweldige vorm zijn (dus ik gok dat je er al zo over denkt). Maar hier is er nog een: Bel je personal trainer altijd even op. Geef ze een update over jou en zij kunnen variabelen en workouts aanraden om je op de rails te krijgen.

Luister niet naar populaire schema's. Die zijn voorgefabriceerd. Volg deze onzin niet:

– Train niet meer dan 2-3 keer per week.

– Put jezelf uit boven je uithoudingsvermogen. Volg deze regel niet 1-2 weken voor de wedstrijd.

– Verlaag de intensiteit en bouw de afstand op gedurende 1 week voor de wedstrijd.

– Werk het aantal kilometers op tot ongeveer 10 keer per weekFreddo neem je laatste exceciete kilometer. Volg deze regels, bouw het aantal kilometers geleidelijk op in de weken voor de wedstrijd en volg deze eenvoudige richtlijnen. Overdrijf het niet en versla je benen niet tijdens de race.

Dit waren slechts een paar tips om je op weg te helpen naar je volgende marathon. Elk van deze methodes zal je naar de finish brengen met een snelle tijd. Ik raad je sterk aan om een paar van de GRATIS 4-weekse programma's te bekijken die op het internet beschikbaar zijn. Als je er eenmaal een paar hebt geprobeerd, zul je er een vinden die bij je past en die blijven gebruiken. Kijk hoeveel wedstrijden u kunt uitlopen en vestig een persoonlijk record. Het is mogelijk om te trainen voor een marathon. Volg de bovenstaande stappen en je zult volledig voorbereid zijn!