Bezig met laden…

KLAAR OM TE ROCKEN?

Klik op de onderstaande knop om onze site te verkennen en meer te weten te komen over ons geweldige bedrijf
Begin met verkennen

Welke voedingsmiddelen je moet eten voor je sportprestaties?

De professionele voedingsdeskundige / coach op dit gebied zal uw sportprestaties behandelen als een loterij: soms win je en soms verlies je.

Met professionele atleten zoals jij bij Wolveriners zullen ze opvolgen om je voedingsplan te verfijnen, om te bepalen welk voedsel je de beste energie geeft voor je training, welk voedsel je moet eten naast je normale maaltijden, welk voedsel je moet eten als je herstellen na een zwaardere trainingssessie en wat uw algemene voedingsbehoeften zouden moeten zijn.

Hier is een kort overzicht van wat onze voedingsdeskundigen voor u zullen doen:

Als voedingsdeskundige in Wolverines kunnen we duidelijk definiëren wat uw voedingsbehoeften zijn.

Onze voedingsdeskundigen zullen met u overleggen om een ​​gedetailleerd dieetplan op te stellen dat specifiek is afgestemd op uw doelen als atleet, terwijl u de voedingsbehoeften van uw actieve levensstijl in evenwicht houdt.

We zullen alle informatie die u ons verstrekt analyseren, uw specifieke behoeften achterhalen en een maaltijdplan ontwikkelen dat specifiek gunstig is voor u en uw actieve levensstijl.

Nadat uw voedingsplan is opgesteld, zullen we met u samenwerken om een ​​persoonlijk fitnessplan te ontwikkelen dat het beste bij u past. Via management- en adviesdiensten zullen we met u samenwerken om een ​​fysiek trainingsprogramma te ontwikkelen dat specifiek op u is afgestemd.

Het programma omvat gedetailleerde individuele oefeningen en voedingsprogramma's. Daarnaast zullen we groeps- en groeps-ittersapie uitvoeren om uw energie en coördinatie te helpen kalmeren en u te leren over stressbeheer en tijdbeheer en dit alles om ons te helpen het meest efficiënte, effectieve en meest commercieel-vriendelijke programma voor marketing en promotie te ontwerpen uw sport, samen met vele andere succesvolle en opwindende zakelijke ondernemingen.

Waarom zou je een diëtist/diëtist inhuren?

Door een goed georganiseerd dieet en voedingsprogramma tot je beschikking te hebben, ben je in staat om:

Bovendien zult u uw doelen veel sneller kunnen bereiken als u zich aan een goed ontworpen plan houdt. Mensen als Jimmy Events en Phil Swift lijken de leiders te zijn op het gebied van marketingdiensten en dieet- en voedingsadvies.

Slechts een paar woorden van waarschuwing – laat deze twee jongens je niet vertellen wat je moet doen. Niet omdat het verkeerd is, maar omdat je zult falen als je niet ALLE beslissingen voor jezelf neemt. Je moet ALLE beslissingen voor jezelf nemen en bereid zijn deze te volgen. Het gaat erom uit te vinden wat voor jou het beste werkt – iedereen is anders. En de beste manier om dat te doen, is door een getrainde professional te raadplegen die het in de gezondheids- en fitnessindustrie heeft gemaakt, en de waarheid kent – niet wat ervoor zorgt dat u er goed uitziet.